Aranyhíd

Rólunk

 

Tisztelt Látogató!

 

Az online verseny ötletgazdája és tulajdonosa Bognár Tibor - aki valamikor az eredeti Ki Mit Tud-ok TV felvételein is ott volt - személyesen is találkozhatott az azóta  nagy karriert befutott akkori versenyzőkkel, így többek között Kern Andrással, Gálvölgyi Jánossal. A Magyar Televízióban először hangtechnikusként dolgozott, aztán szerkesztő lett, egy rövid ideig a Rádiókabaréban humoristaként is szerepelt. 

Budapesten hozta létre a Tini Színpadot, ahol fiatalok színi mesterségekre való oktatása zajlott. Innen került ki Veres Mónika (Nika), Lola - akkor Ditti néven -, Popovics György, a Kávészünet frontembere, a Gofree együttes, Nemcsók Nóra, az Életképek tévésorozat sztárja, továbbá ismert szépségkirálynők, Dammak Jázmin, Bazsika Vivien, továbbá Zimány Lindának is volt köze a csapathoz. Ebben az időben hozta létre Dömsödön a Nemzetközi Europop Fesztivált fiatal énekes tehetségek számára, majd 2017 nyarán megszervezte Siófokon  az Aranyhíd Fesztivált is. Számos ismertté vált énekes megfordult ezeken a rendezvényeken fiatal korában, pl. Antal Timea, Lakatos Krisztián, Veréb Tamás, Krizbai Teca stb. Már ekkor felmerült az a gondolat, hogy érdemes lenne feleleveníteni a régi idők versenyeit modernebb formában az interneten keresztül. 
Megalapította egyszemélyes vállalkozását és barátaival (Benda János, Bodor László), együtt megteremtette az Aranyhíd Online verseny feltételeit. Az infornatikai hátteret a Sakál Média Kft. készítette, Kálmándi Sándor közreműködésével.

Minden bizonnyal ez a kezdeményezésünk is eredményes lesz, és sokaknak jelenti majd a sikerhez vezető út első lépését.